MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Kladuščani briljirali na Sport Fest festivalu u Poreču: Vrhunski rezultati i zlatne medalje!

Na Sport Fest festivalu u Poreču, mali grad Velika Kladuša postao je epicentar sportskih dostignuća i ponosa. Naime, velikokladuški talentirani takmičari, hrabri i odlučni, pokazali su da svestranost i radna etika donose zlatne rezultate.


Jučer je bio poseban dan za sportiste iz Velike Kladuše na Sport Fest festivalu u Poreču, gdje su takmičari ostvarili izvanredne uspjehe. Ekipa od tri takmičara osvojila je sve što se moglo osvojiti: medalje, novac i putovanja.


Isak Kozlica, koji je osvojio zlato u kategoriji Bodybuilding do 85 kg i zlato u Bodyclassic kategoriji, bio je u centru pažnje. Njegov trud i posvećenost u pripremama donijeli su mu zasluženu pobjedu, a na kraju se borio za apsolutnu titulu, gdje je, nažalost, izgubio za samo jedan bod. Njegova izvanredna izvedba nije prošla neprimjećeno, a Isak je bio ponosan predstavnik Velike Kladuše.


Mumo Keserović također je briljirao, osvojivši zlato u Games Classic kategoriji i srebro u Bodyclassic. Njegova svestranost i snaga pokazali su se ključnima za ostvarenje ovog izvanrednog uspjeha, a Mumo je dodatno inspirisao sve prisutne svojom pozitivnom energijom i odlučnošću.


Arijan Pajazetović, na svom prvom debitantskom nastupu, ostvario je zapaženo četvrto mjesto u vrlo jakoj konkurenciji. Njegov trud i hrabrost da se natječe na ovakvom nivou predstavljaju veliku inspiraciju za sve mlade sportiste.


“Ovi uspjesi pokazuju koliko talentirani sportisti dolaze iz naše regije i koliko je važno podržati ih. Naša zajednica ima sjajne potencijale, i pozivamo sve da prepoznaju i podrže mlade sportiste. Ponosni smo na naše takmičare i vjerujemo da će njihovi uspjesi potaknuti druge da se uključe u sport”, poručila je ova uspješna ekipa.

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa