MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

U Marjanovcu održana tribina kandidata za načelnika Velike Kladuše Borisa Horvata

Tribina zajedničkog kandidata za načelnika koalicije „Zajedno za Veliku Kladušu“ Borisa Horvata održana je danas u Marjanovcu, a kojoj je prisustvovao veliki broj građana. Moderatorica tribine Lajla Žalić Dautović na početku je pozvala predstavnike stranaka da se obrate prisutnim građanima. U kratkim obraćanjima prisutnima su se obratili Aladin Ćerimović (SDP), Rifat Dolić (DNZ), Amir Purić (NS), Almir Imširević (NIP) i Asmir Ćufurović (SDA). Svi predstavnici stranaka još su jednom dali bezrezervnu podršu Borisu Horvatu zajedničkom kandidatu, a svi su izrazili uvjerenje da će on biti novi načelnik Velike Kladuše.

Na samom kraju prisutnima se obratio i kandidat za načelnika Boris Horvat. „Nakon 6. oktobra okrećemo novu stranicu Velike Kladuše, koja  će poslije ovih izbora biti otvorena općina za sve one koji žele saradnju. Ono čega nije bilo prethodnih godina a to je saradnja sa višim organima vlasti, mora biti jedan od  prioriteta čim preuzmem mandat općinskog načelnika“, istakao je Horvat.

Kandidat za načelnika koalicije „Zajedno za Veliku Kladušu“ tokom svog izlaganja je posebno isticao da će on ostati isti onaj Boro kakvim ga Kladuščani znaju. Na samom kraju Boris Horvat je prisutne  obavijestio da neće imati nikakav završni skup, već da će ta sredstva biti utrošena za zamjenu krova na kući u kojoj borave djeca bez roditeljskog staranja u Velikoj Kladuši.

Treba istaći da je današnja tribina održana pod pojačanim nadzorom policije, zbog prijetnji prema organizatorima od strane nekoliko pojedinaca.

Lajla Žalić Dautović/Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa