MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Na tribini SDA predstavljeni kandidati za OV, bezrezervna podrška Borisu Horvatu

Na Starom gradu večeras je održana tribina OO SDA Velika Kladuša na kojoj su predstavljeni kandidati stranke za Općinsko vijeće na  predstojećim lokalnim izborima. Za govornicu je prvi izišao predsjednik Općinske organizacije Asmir Ćufurović, koji je između ostalog govorio o cilju stranke na ovim izborima sa naglaskom na pobjedi zajedničkog kandidata koalicije “Zajedno za Veliku Kladušu” Borisa Horvata. Ćufurović je istakao da u utrci za načelnika postoje samo dva ozbiljna kandidata, pored Horvata to je kandidat Laburističke stranke,  a po njemu, svaki glas za druge kandidate ide u prilog onima koji ne žele promjene u Velikoj Kladuši.

Nakon Ćufurovića prisutnima se obratio kandidat koalicije „Zajedno za Veliku Kladušu“, Boris Horvat. Tokom govora Horvat se dotakao osnovnih smjernica iz programa, tj. onoga što planira uraditi ukoliko dobije mandat načelnika. Prisutna publika ga je u nekoliko navrata nagradila aplauzom, a posebne ovacije je dobio kod izlaganja o Islamskom centru u Velikoj Kladuši, kada je rekao da je neshvatljivo da ovakav centar nije izgrađen puno prije i da daje punu podršku da se ovakav centar izgradi u Velikoj Kladuši.

Na kraju večerašnje tribine prisutnima se obratio i nosilac liste za Općinsko vijeće Asim Veladžić, koji je govorio o raznovrsnoj i kvalitetnoj listi kandidata  SDA Velika Kladuša. Pored ovoga, Veladžić se dotakao i brojnih opstrukcija koje su on i ostali vijećnici u tekućem mandatu doživjeli od aktuelne vlasti u Velikoj Kladuši, i da se takva situacija dolaskom nove vlasti neće ponoviti. Veladžić je istakao da je siguran da će nakon 6. oktobra Kladuša krenuti putem napretka i prosperiteta.

Nakon obraćanja govornika, moderatorica tribine Bisenija Mušedinović je predstavila sve kandidate  za Općinsko vijeće, a na listi SDA ove godine nalazi se 30 kandidata.

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa